1.juledag

Hvor deilig er det ikke med juleferie? Kunne ikke elsket ferie mer i vært fall. Senere i dag skal jeg til kusinen min å spise middag. I går var kjempe koselig forresten, tenkte å blogge bildene fra i går etterpå og kanskje vise hva jeg fikk. Hvordan var julekvelden deres?

tigerstaden

Ok, det begynner å bli en god stund siden vi var i Oslo med klassen, men jeg legger ut disse bildene fordi jeg har ikke så mye annet å vise. Vi var på markede og i vigelandsparken, ellers fikk vi massevis av tid inne i byen. Jeg hadde selvfølgelig ikke så mye penger så det ble ikke den villeste shoppingen på meg. I dag har Simen og jeg kost oss masse med polarekspressen, grøt og gløgg. Når jeg kom hjem stod pinnekjøttet klart, det gir jo litt julestemmning. Jeg skulle ønske jeg hadde mer julestemning, det er litt vanskelig siden det ikke er snø og bare regn. I morgen blir det mer grøt, ribbe og masse julegaver med heele familien! Vi blir 14 stykker, noe som er i det meste laget spørr du meg, men det blir jo koselig da. Ha en kjempe fin jul! Satser på at jeg har litt tid til overs så jeg kan blogge alt om hår, sminke, kjolen og det fine juletreet. Sleep well kids.new shoesMåtte jo kjøpe litt annet også. Leppestiften er mye mer rosa og ikke så rødlig, den har en veldig fin naturlig farge, blir ikke for mye i hverdagen.Skoene er fra din sko, kjøpte de fordi jeg trengte de og det var billige. Vet det er veldig mange som har slike fra før av, men det er så vansklig å kjøpe vintersko. Disse er noe av det finere som ikke er høye, jeg blir så sliten av å gå i høye sko hver dag. I morgen er det ferie og jeg er ferdig på skolen allerede klokken 10, blir suuuperdeilig. 

winter

Er sikkelig trist at nesten all snøen er borte nå som det er jul. Dette her er faktisk fra lørdag.

a cut above

Ååå, den er så fin! Jeg kjøpte denne etter skolen i sta og gleder meg masse til å bruke den. For å gjøre den mer spesiell har jeg bestemt meg for å spare den til julaften og bruke den da. Den er litt mer rosa enn på bilde og heter ikke så overraskende a cut above. De finnes i gull og blå også, kjenner jeg meg selv godt nok kommer jeg nok til å kjøpe de også. Det er en limited edition, enda bedre spørr du meg!

zara jacket

Liker jojo-bloggingen min, men jeg skal prøve å holde ut fremover, som det føles ut noen ganger. Blir sikkert bedre etter jul. I kveld skal jeg på julebord med de fine jentene. Vi skal spise på big horn, noe jeg ikke kunne gledet meg mer til. Elsker maten på big horn og det er en stund siden jeg har spist der. På onsdag var jeg i Oslo med klassen, så jeg har en del bilder derfra jeg kan blogge nå til uken. Til uken får jeg også svar på om jeg kommer inn på Re Vidregående eller ikke! Jeg er så spent, moren min og jeg snakket med studierektor på fredag og det er en stor kjanse for at jeg kan komme inn etter jul. Jeg er så lei av Horten og lang reisevei, så det hadde vært utrolig deilig å kunne komme inn på Re som er så nærme der jeg bor. Det er jo fortsatt ikke helt sikkert at jeg kommer inn, men jeg håper og tror det. Og ikke nok med det, det er ikke lenge igjen til jul, gleder meg utrolig mye og ikke minst nyttårsaften. Xoxo, vi znakkkes

svart hvit

genser bikbok bukse topshop

vinden i håretHar ikke fått blogget de siste dagene fordi jeg ikke har fått til å laste opp bilder. Og uten bilder gidder jeg ikke å blogge. Straks skal jeg på noe mørkekjøringsdemo, så er jeg helt ferdig med det det kjøregreiene, så kan jeg begynne å øvelseskjøre. Kjenner jeg gleder meg til å sett i gang. Skal prøve å legge ut litt flere innlegg til uken, nå de 2 siste ukene har det vært litt dårlig.


antrekk i novembernr 1nr 2nr 3nr 4nr 5nr 6nr 7nr 8nr 9nr 10nr 11nr 12nr 13nr 14

Det var alle antrekkene i løp av november. Sikkelig rart at det har gått så fort og det er snart jul! Jeg gleder meg utrolig mye til jul og julaften, synes det er så koselig. Har forresten knust kameraobjektivet mitt, så har mistet litt bloggmotivasjon. Heldigvis har jeg et til og det andre var ganske billig. Jeg får kjøpe meg et nytt etter jul, så blir det bra bilder igjen. Akkurat nå venter jeg på at mamma skal hente Simen og meg som skal bake pepperkaker hos bestemor med broren min. Man blir aldri for gamle.  Hva skal du i dag? Hva synes du om antrekkene?
 

litt nytth&m i fargen bewitching coral 827urbancubus

Jeg elsker alt jeg kjøpte i byen i går. Egentlig skulle jeg bare kjøpe buksa, men jeg fant ut at det var på tide med en ny parfyme og lebestift også. Er så avhengi av svarte bukser, nå har jeg fått hull i den ene og den andre er fullstendig utvasket. De hadde ikke "solider", bare "plenty" i byen, som er litt lavere i livet. Jeg så i to urban butikker og på to carlings butikker, men de hadde den ikke noen steder. Men jeg kan jo heller kjøpe den høyeste neste gang, etter jul kanskje? De er jo ikke alt for dyre. Som dere ser har Simen hunder som røyter noe helt sykt, så buksa ser ikke så ny ut, men hadde litt dårlig tid, så rakk ikke å rulle den. Må til byen til uken også, er redd for å bruke opp alle pengene på surr, haha, er så mye jeg har lyst på. 

gold chaingenser ginatricot kjede ginatricot bukse bikbok

Det er egentlig et print på gensern som er sydd i svart, men det kommer veldig dårlig frem på bildene på grunn av lys. Jeg luerer på hvor mange ganger jeg kommer til å si at det er sykt kjipt å ikke kunne ta bilder de dagene jeg kommer sent hjem fra skolen. Som er i morgen forresten så er usikker på hva jeg skal finne på for noe da. Vi får se, kanskje det blir en blogge-fri dag. I kveld skal jeg trene og øve på fremføring. Blir deilig å trene, kjenner jeg har masse energi i kroppen.

ripped jeans

jakke ? t-skjorte h&m bukse bikbok sko primark kjede bikbok

lite innkjøpøverst: bikbok nederst: ginatricoth&m

h&m

Det blir litt spennende å prøve hårruller. Kjøpte dette i går når jeg var en liten tur i Tønsberg. Ble ikke det største innkjøpe, men det var ting jeg trengte. Bruker gold chain litt mye, så da er det fint å variere med noen flere enn å bare bruke et hele tiden. Kjenner jeg begynner å glede meg til jul, blir også fint å kunne kjøpe seg noe fint etter jul og ikke minst få noe man ønsker seg. Utrolig lenge siden jeg har kjøpt klær, kjenner et sånt sug når jeg ser på klær på nett. Denne uken skal jeg på trafikalt grunnkurs så jeg tviler på at det blir mye tid til blogging, kommer jo hjem så sent.

typisk høstantrekkI dag er det bursdaaaag. Jeg gleder meg utrolig mye. Det blir bursdags-vors også drar vi ut litt sent på kvelden. Gleder meg masse, i dag har jeg kjøpt gaver til jentene og kjøpte også litt til meg selv som jeg tenkte å vise dere i morgen. Er i vært fall veldig spent på hvordan kvelden kommer til å bli. Akkurat nå venter jeg på Emilie, så skal vi fikse oss her sammen. Ha en fin kveld :)


vinrødt

jakke ginatricot t-skjorte topshop skjørt bikbok sko h&m

nytt designEndelig nytt design! Det var lenge siden sist, kan ikke en gang huske sist gang jeg satt å knotet med det. Det tok ikke lange tiden før jeg fikk fikset dette og tro det eller ei en header. Jeg vet ikke om jeg vil kalle det en header en gang ettersom det bare er et bilde jeg har redigert litt og tatt på tekst. Uansett, forandringer fryder. Jeg er overraskende blogge-motivert nå, noe jeg synes er så morsomt. Jeg tenkte å legge ut dagens antrekk senere i dag. Designet er forresten laget av hhvm siden jeg selv ikke kan lage mitt eget. Jeg kunne sikkert om jeg synes det er gøy, men desverre synes jeg det er utrolig irriterende å lære seg alle sånne småting. 

svart skjørtgenser primark skjørt berskha 

ramonesSynes nok ikke på bildene, men det var en del regn, så jeg ble litt bekymret for kameraet. Brukte vel sånn ca 2-3 minutter på å ta bilder så løp jeg inn igjen. Så det ble ikke så mange bilder å velge mellom. Nå skal jeg kose meg med iste og slappe av. Regner det hos deg?

shorts og dr.

genser ginatricot shorts jally weijl sko dr.martens

the sky on a topcardigen ginatricot topp h&m bukse bikbok

jeg er glad i deg

Tenk på hvor mye du egentlig du setter pris på livet, hvor mange mennesker du er glad i. Jeg skulle ønske jeg sa "jeg er glad i deg" til alle som står mer nærmest hver dag, men det gjør jeg ikke. Jeg setter nok for lite pris på de jeg er glad i. Når ting blir snudd litt på hode, begynner man faktisk å tenke. Jeg føler automatisk tristhet og faktsik skam over at jeg ikke sier mer "jeg er glad i deg". Det er så sårt å miste noen. Jeg får skyldfølelse. Ikke fordi jeg tror det er min skyld at personen er død, men fordi jeg ikke tok enda mer vare på han/hun når han/hun levde. Jeg har aldri mistet noen som står meg veldig nært, har i vært fall aldri fått føle på det i den forstand. Jeg har fortsatt besteforeldre i live, men tenker jo ofte på hvor gamle de blir etter vært og at det er på tide å virkelig sette pris på dem. Når jeg var liten mistet jeg faren min, jeg husker han ikke en gang. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive det her på en blogg, men når man mister noen kommer det så mange følelser frem. I dag mistet jeg enda en person. Jeg vil ikke si at han sto meg så nært, men han har barn som er på alder med meg. Og jeg klarer ikke tanken på det savnet de må føle. Han har kjempet kampen mot kreft i flere månder og de har gjort alt de kunne. Sønnen hans har jeg gått i klasse med og han er også tremeningen min. Altså kona hans er kusinen til pappa. De bor ikke lange veien unna, men fortsatt tok jeg aldri turen innom og sa hei. Møtte jeg familien rundt om kring i nærområdet var det helt naturlig å si hei og gi en klem, så hvorfor tok jeg ikke turen innom? Sånne tanker får jeg når jeg mister noen og det tar lang tid før det går over. Det blir også et trist lag over det hele, folk gråter, det blir begravelse, alt er så trist. Jeg tenker veldig skjeldent på meg selv, altså "hvorfor måtte han forlate meg?" jeg tenker mer "hvorfor måtte han forlate dem?". Jeg blir trist av å se at andre er triste. Selv vet jeg at det er værre å miste noen når du er eldre, men de har på godt og vondt minner sammen. Jeg skulle ønske jeg fikk lov til å ha minner med faren min. Heldivis har jeg nå senere i livet fått en ny pappa, mamma fikk seg ny kjæreste allerede da jeg var 2-3 år. Han har blitt min pappa, og jeg kaller han for pappa og føler at han er min pappa. Uansett har vi dårlige perioder der vi krangler mye eller han er mye sliten og sur, har jeg en tendens til å savne noe jeg ikke en gang har opplevd. Han er på bildene og på papiret, men ikke mer en det. Jeg vet utrolig lite om faren min og stor mye om hans fortid og familie. Det er synd, men jeg skal ta tak i det og har innsett at det er på tide å ringe min biologiske bestemor som fortsatt lever. Tenk hvor mye anger, skam og skyldfølelse jeg vil føle på om jeg mister henne. Om jeg er helt klar for å ta telefonen i kveld er en annen sak, men det er et mål før jul, slik at jeg kan si god jul. Jeg har aldri hatt kontakt med henne, jeg vet hvordan hun ser ut og jeg vet faktisk ikke hva hun heter en gang. Hver jul og bursdag får jeg gave, så hun husker meg og jeg håper det er et tegn på at hun ønsker å bli like kjent med meg som jeg ønsker å bli kjent med henne. Jeg savner han allerede, han var en morsom mann med godt i. Han har det nok godt der han er nå.

patterned sweaterGenseren er fra pull&bear.

svart blazer

blazer vintage t-skjorte h&m bukse dr.denim sko h&m

I dag har jeg vært i bursdag til min spreke bestemor, som fyller 65 år i morgen! Hun er faktisk skikkelig sprek, trener og holder formen. Hun holder seg barnslig og jobber i barnehage, tror det passer henne perfekt. Ellers er uka i gang, siden tirsdag er den værste dagen i uken på skolen føler jeg at jeg er over den værste kneika. Har matteprøve i 4 timer på fredag. Er sikkelig dårlig i matte, så må nok ty til hjelp, godt jeg har mine kontakter ettersom jeg foreldre som er elending i matte. Ellers er det en del innleveringer, så tror ikke dette blir den beste uken. Får holde mote oppe, er litt lat og trener litt mindre denne uken. Får skvise inn en økt i morgen, så får vi se hvordan jeg ligger ann med matta på fredagen. Det blir så mørkt når jeg kommer hjem, så føler bildene blir bare dårligere og dårligere for hver dag som går, noe som er utrolig kjipt. Hver helg sier jeg til meg selv at jeg skal ta masse bilder ute, men blir jo bare til at jeg sover hele dagen eller er med venner. Denne helgen skal jeg nok få tatt noen bilder. Ha en fin tirsdagskveld!

black transparenttopp monki bukse bikbok sko primark

røde lepper er alltid prikken over i-en

genser topshop bukse dr.denim

kveldsDeilig med en god kveldsmat hos mamma før jeg gikk tilbake til pappa, nå venter jeg på kjæresten. Gleder meg til å se han igjen!

dots peplumjakke zara peplum new look bukse bikbok

always black and gray

t-skjorte weekday bukse dr.martens

Kjørte et veldig enkelt antrekk i dag, tirsdager er så litsomme fra før av så da gidder jeg ikke å pynte meg noe særlig. I morgen skal vi på teater halve dagen, noe som passer meg perfekt fordi jeg er så skolelei. Vi skal til nøtterøy, så da tenker jeg å bli igjen i tønsberg etterpå for å kjøpe meg noe nytt. Er skikkelig lei av alle klærna jeg har nå og har nesten ikke kjøpt klær siden London, noe som begynner å bli utrolig lenge siden. Det er utrolig nok ikke så lenge til jul så får ta å kjøpe alt jeg ønsker da (ikke alt, men du skjønner hva jeg mener). Satser på å få kjøpt litt sminke, en bukse og kanskje et par fine topper, det trengs. Så nå må jeg diskutere litt penger med mamma, har vel egentlig ikke så mye å rutte med selv, haha. 

give me

all of this

ny jakke

I dag kom den fine, nye jakken min i posten. Den er fra zara, den er sikkelig god og varm. Prøver du å finne en billig vinterjakke som er god og varm anbefaler jeg denne. Er spent hvor varm den kommer til å være i -10 grader, men jeg er ikke så mye ute da uansett, jeg klarer ikke, haha. Er sikkelig blek og har gule tenner på bildene, irriterer meg sikkelig. Bildene ble sikkelig blasse i fargen og alt for lyse, så måtte bare redigere det sånn. Har forresten bestilt sunspa sin selvbruning i fargen chocolate, gleder meg til den kommer i posten.

love my black, high shoesgenser bikbok bukse zara sko bikbok

glitter and boots

Det er så rart, dette er halv 5 i dag. En halvtime etter jeg kommer hjem fra skolen. Nå er det mørk og umulig å ta bilder, kommer til å savne å kunne ta bilder sent på kvelden, da blir det ikke så mye stress. Endelig ferdig med de 2 lange dagene på skolen, og i morgen skal det bli deilig å komme hjem halv 3. Nå sitter jeg å diskuterer til meg sunspa selvbruningssparyen, jeg føler meg å blek for tiden og har værken tid eller penger til å ta sol. I går bestilte jeg meg en ny jakke, gleder meg til å vise den, den er såå fin!

smoke

Eller bare ikke. Det er en vamper som det jeg tror det heter på norsk, også kaldt e-sigarett med e-væske. Altså ikke tobakk. Jeg må jo forsikre meg om at dere skjønner at jeg ikke røyker. Det er nesten det samme som vannpipe, Simen og jeg kjøpte det fordi det smaker godt og det er dritgøy å gjøre masse triks med det. Å ta bilde av det var hakke værre, så fikk ikke tatt noen bilder av ringer eller sånne ting. Kommer sikkert senere, en dag jeg kommer hjem alt for sent til å ta bilder ute. Som i dag. Jeg hater det, jeg er trøtt og sliten og skal mase om vafler fra mamma. Kvelden blir nok bra til slutt. 

svart/hvitt

genser bikbok skjørt berskha sko converse

Beklager elendig bilder og blogging. Når det kommer til bildene må jeg vel skylde litt på Simen, som ikke klarte å holde kameraet stille. På en annen side er det jeg som ser trøtt og sliten ut på bildene og ventet alt for lenge på å gå ut, så det er egentlig ganske mørkt ute. Sist uke hadde jeg NN-dag, innsamling av penger til Norsk Nødhjelp. Horten videregående skole sammarbeider mer somalia, der vi sender ned penger til barnehjem. To elever får hvert år bli med ned å se på barnehjemmene sammen med en lærer. Det er jo fint å vite at pengene faktisk kommer frem. Akkurat nå har jeg en haug med lekser å gå unnagjort, Simen har vært her i dag så det har blitt utsatt litt. Etter som jeg nå går idrettslinja (noe jeg har helt glemt å fortelle, har byttet programfag) må jeg skrive 3 øktplaner til i morgen (!!!!!). Ikke nok med det har jeg en engelsoppgave å bli ferdig med. Det som er fint med å ha mye akkurat i en liten periode, er at jeg da får pause fra lekser i en periode. Skal bli flinkere til å blogge, jeg er så lat for tiden. Dessuten er jeg ikke hjemme før 4 på tirsdager og onsdager, da er jeg så sliten så da velger jeg heller å slappe av en å gå ut å ta antrekksbilder. Det er utrolig dumt av meg fordi jeg synes det er gøy å blogge når jeg først kommer i gang og får mer leser osv. Nå må jeg hive meg over skolearbeidet.

big, blue sweater

genser monki bukse dr.denim 

Snø! Mitt størte mareritt ble slengt i tryne mitt når jeg så ut vinduet, lenge siden jeg har vært så sur når jeg har våknet. Heldigvis ser det ut til å smelte siden det har blitt varmere ut over dagen. Pusen til kjæresten min har ikke vær hjemme på 3-4 dager, det passer dårlig at det blir kaldt og snø nå. Håper han kommer tilbake, de har ikke hatt katten så lenge, så den er fortsatt liten. Den er så søt og kosete, så jeg kommer til å bli skikkelig lei meg om den ikke dukker opp. Er det snø der du bor?

eplekakeI dag bakte Simen og jeg eplekake og den ble skikkelig god! Baker ikke særlig ofte og synes det er kjedelig, men eplekake er så lett å lage, det tar heller ikke så lang tid. Resten av kvelden skal vi bare slappe av og se litt på tv. Har desverre flat i fellen og begynt å like gta V, så blir nok en del spilling i løp av kvelden også. Nyter helgen rett og seltt. 

long, black blouse


topp h&m bluse bikbok bukse bikbok

all black

genser forever21 kjede bikbok bukse dr.denim sko zara

coca cola light by marc jacobs

Er ikke så glad i cola light, men siden flasken var så kul måtte jeg ta med meg noen fra Sverige. Er et design til, som kanskje er enda finere. Marc Jacobs er kongen, garantert. Skulle ønske jeg hadde rå til å kjøpe noe fra Marc Jacobs, synes han er en utrolig designer. Får nok rå en dag. 

sunny autumn-day

genser new yorker bukse dr.denim blomsterkrans laget selvCathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

Desember 2013 November 2013 Oktober 2013 September 2013 August 2013 Juli 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012design

Hanne