dagens antrekkjakke ginatricot genser ginatricot bukse bikbok skjerf h&m sko converse


dogdagens antrekkgenser veromoda skjorte ginatricot bukse bikbok sko converse

sunset

dagens antrekkcardigen h&m topp h&m shorts urban sko converse

Fikk bare tid til å ta 2 bilder i dag og jeg synes bildene var så stygge av meg så jeg lot dere slippe å se ansiktet mitt. I dag skal jeg jobbe med en sykt stor norskoppgave og så skal jeg på dansinga. Hva skal du i dag?

nydelige morgenDette var fredag morgen hos venninnen min, det var så fint!

ballBildene er ikke mine og er ikke tatt av meg.

Torsdag kveld var det ball for alle oss i 10 klasse. Det var en kjempe fin kveld! Kom sammen med kjæresten min Simen, noe jeg vel egentlig forventet. Vi fikk også prisen "årets kjærestepar", koselig. Etter ballet var vi jentene hos Emilie. Vi dro også til frisør sammen noen av oss noe jeg ikke angrer på. Det var en uforglemmelig kveld.


gårsdagens antrekkbluse monki genser bikbok bukse bikbok

inspirasjon


Åh, jeg bare elsker inspirasjons bilder når det kommer til mat og trening. Etter jeg fikk kort på treningssenter skulle jeg ønske jeg kunne trene der hver dag, men på grunn av skole og sånt kan jeg jo ikke det. Men jeg føler jeg har kommet litt mer i gang, og i morgen skal jeg trene der først og så trene barna på turninga i 2 timer. Utrolig nok blir man faktisk sliten av å trene de små barna. Probleme mitt er nok kostholde. Men jeg har sluttet å drikke cola i hverdagen og jeg tar med meg matpakke på skolen noen ganger, men det burde være oftere. Ønsker virkelig å oppnå resultater og merke at jeg har overskudd og energi. Jeg ønsker ikke bare å få en fin kropp en også en fin livstil. Trener du?
'm so tired of thisDu tenkte kanskje det kom noe dype greier om at jeg er lei av livet? Er nok ikke værre enn at jeg er så utrolig lei av skole og innleveringer. Vinteren gjør meg umotivert til alt. Bort sett fra trening, faktisk men det varer sikkert ikke lenge kjenner jeg meg selv rett, men jeg skal prøve. Så nå sitter jeg å prøver så godt jeg kan å gjøre ferdig en engelskoppgave. Måtte selvfølgelig slenge på et ironisk bilde, med et middels fake smile. 

floral pants

Elsker disse buksene fra bikbok. Gleder meg til våren, da passer de litt mer inn. 

dagens antrekk

jakke ginatricot topp weekday bukse zara

sminkevideo

Dette er sånn ca hvordan jeg sminker meg til daglig. Måtte skynte meg veldig fordi jeg hadde dårlig tid, så eyelineren og mascaren endte opp med å ikke se ut. Hvor alle produkter er fra kan du se i beskrivelsesboksen på youtube. Håper dere likte videoen.

dagens antrekk

vest carlings genser carlings bukse h&m sko dr.martens

Var sykt vansklig å ta bilder ute i sta for jeg fikk solen i øynene uansett hvor jeg stod, så som dere ser prøver jeg så godt som mulig å opne øynene og slang på et fake smil. Uansett, tro det eller ei jeg har faktisk laget sminkevideo, eller den er bare spilt inn så jeg må redigere den osv. Poster den enten i kveld eller i morgen. I kveld kommer Simen på besøk, det er jo koselig. Ha en fin dag.

my white

Egentlig skulle jeg jo vente å med å vise ballkjolen på til balldagen som er på torsdag, men jeg fant ut at jeg ikke klarte å la være. Forelsket i den.

favoritt

Elsker både denne genseren og skjorten. Skjorten fordi den går til alt, og genseren fordi den er så utrolig myk og deilig å ha på seg.

roser

dagens antrekk

topp monki skjorte monki bukse bikbok pannebånd h&m

Toppen ser helt vanlig ut på bilde men det er egentlig en peplum. 

må vise dere...... de nydelige skoene jeg kjøpte på bikbok sist uke. 

starJeg går nesten aldri med øredobber, men i dag gjorde jeg faktisk det. Har litt blande meninger om disse, de passer langt i fra til alt og til alle. Men i dag synes jeg de passet til det jeg gikk med så jeg tok de på meg. Kjøpte de i sommer i Kroatia. I dag går dagen ut på en ting og det er øve til prøver. Vil gjerne gjøre det bra i samfunnsfag og spansk så det blir et skikkelig dilemma om hvilke av de to prøvene jeg skal øve mest på. Spansk sliter jeg mest med så jeg legger nok mer arbeid i spansk i dag. Har du mye prøver og skolearbeid?


7 ting som irriterer meg

- De som reklamerer for sin egen blogg. Sletter vanligvis slike kommentarer, vet ikke hvorfor jeg synes det er så ille, men slik er det vært fall.

- Jenter som spiller dumme. Slutt.

- Folk med fordommer, og de som bare er ute etter utseende. 

- Mennesker som ikke klarer å stå for sine egene meninger.

- Lærere som skaper seg favoritt-elever. Det burde jo være likt for alle.

- Når blir for mørkt ute til å ta bilder uten blits.

- Vinter, det er så deprimerende. Savner sommer!Bilde fra i sommer. Savner det.

Hva irriterer deg?

dagens antrekkskjorte monki bukse bikbok sko h&m

sunday


nothing happensIngen ting skjer i kveld, annet enn at Simen kommer og overnatter. Har mest lyst til å være med hele vennegjengen å ha det gøy, men det skjer nok ikke i kveld. Uansett det er alltid koselig å ha Simen på besøk.

prom

Endelig har ballkjolen min kommet! Ballet er om drøye to uker, og jeg gleder meg utrolig mye! Orket ikke å redigere bildene så de er litt mørke. Men viser heller kjolen litt bedre frem på ball-dagen. Det som er litt synd er at den er litt for stor, men med en kjempe snill bestemor så er jo probleme løst. Så i morgen skal jeg til bestemor å sy den inn. Var litt nervøs om hun ikke kunne fikse det, men det var tydeligvis ikke noe problem. Fornøyd!

caring coffeeEtter som jeg er syk kan jeg jo ikke blogge som vanlig, noe jeg synes er så kjipt. Skulle ønske jeg kunne gå ut å ta bilder av antrekk og landskap. Så for å i det hele tatt å ha noe å blogge i det hele tatt postet jeg bare disse bildene. Var virkelig ikke i humør til fikse meg å ta bilder av meg selv. I morgen må jeg dra på skolen, er så lei av å være hjemme. Tror jeg tar en tur til Tønsberg også i morgen, tar nok med kamera så blir det nok noen litt mer kreative bilder i morgen. Ha en fin kveld.

makeup mekka

Bestilte blush-børste og lip scrub for noen dager siden, og nå kom det i posten. Ble ikke særlig dyrt og det var rask leverig. Fornøyd! Er forresten syk i dag også og det har ikke blitt særlig mye bedre, håper det snart går over.

svarene på spørsmålsrundenHahaha, så heldig jeg var med oppstarsbilde. Dette var superkleint, men håper dere liker svarene og videoen.

innkjøpbluse monki bukse bikbok

topp weekday

topp monki

t-skjorte weekdaymac leppestift i fargen please me mac børste 239 fra kicks

dagens antrekktopp monki skjorte monki bukse bikbok sko converse

Skjorten min blåser opp på bilde, haha. Har vært hos Simen i natt så har ikke fått vist hva jeg kjøpte enda, skal gjøre det i morgen. Filmer også svarene på spørsmålsrunden i morgen.

i dag

osloooSimen overnattet hos meg i nat, å om ikke lenge drar vi en tur til Oslo. Koselig å finne på noe annet. Regner med å få kjøpt litt klær også, selvfølgelig.

dagens antrekkgenser ginatricot bukse bikbok

spørsmålsrundeSpør i vei, jeg svarer på en klein video.

love?dagens antrekk

genser monki bukse bikbok sko converse jakke ginatricot

Jeg beklager for at bildene blir litt mørke fremover, men får ikke tatt bilder før klokken 3 og allerede da er det mørkt. Vinterdeprisjonen kommer snikende og jeg savner sommer ufattelig mye.

coffeeVar så lenge siden jeg hadde laget meg en god kopp kaffe. Planene for i dag er bare å slappe av, og nyte den siste dagen av juleferien.

last nightVar veldig koselig og gøy med folka på besøk i går. Vi fyret ikke opp så mye rakketter selv, men det var mange andre i nabolaget som fyrte opp masse. Var helt klart bedre å feire slik enn å være med familien. Var litt vanskelig å ta bilder av fyrverkeriet, men det ble værtfall noen bilder. Tok dessverre ikke noen bilder inne, noe jeg angrer litt på. Hva gjorde du i går kveld?


dagens antrekk

jakke ginatricot genser bikbok shorts urban sko dr.martensCathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne