costumeLever ikke uten.

the moondagens antekktopp H&M genser kjæresten sin skjorte ginatricot bukse bikbok sko converse

dagens antekk

skjorte cubus shorts urban


red and blackGleder meg så utrolig mye til litt varmere vær. Akkurat nå er det faktisk ikke så kaldt ute, men det er snø og sikkert bare 3-4 plussgrader i skyggen. Sommer blir langt i fra dårlig. Lengter mer og mer etter varmen og solbrun hud. Savner å gå i skjørt og shorts uten å fryse, noe som det over. 

black and whiteJeg beklager mitt frahver i ferien. Når jeg er med venner og er opptatt med andre ting glemmer jeg helt å ta bilder og  blogge. Håper jeg blir inspirert og at jeg har litt tid etter ferien, egentlig trodde jeg at jeg kom til å ha tid i ferien men det har jeg egentlig ikke hatt. Akkurat nå er jeg hos Simen, vi har Harry Potter maraton! Får håpe jeg får tatt noen antrekksbilder i morgen. Alt i alt har det vært en veldig fin vinterferie!


plantdagens antrekkgenser bikbok bukse bikbok sko h&m

Det var så utrolig lyst ute uansett hvor man gikk, så endte opp med å myse og prøve å holde øynene oppe. Simen er hos meg nå, etterpå tenkte jeg å trene litt. Og i morgen skal vi dra til Kongsberg for å stå på slalom. 

rosesDisse nydelige rosene fikk jeg av kjæresten min. Elsker å få blomster!

middelalderdager i reHer er bildene jeg tok fra middelalderdagene i går. Fotballgutta måtte sende opp disse lyktene og siden jeg var hos Simen ble jeg med siden han måtte dra. Personlig hater jeg middelalderdagene, kommunen bruker alt for mye penger på det. Men sikkert fint for de som elsker kultur og tradisjoner. 

gårsdagens antrekk

Rakk ikke å legge ut dette i går, men det var i vært fall hva jeg hadde på meg. Nå er jeg hos Simen og vi feirer valentinsdagen i dag. Har fått roser, så snart skal vi se på film og spise reker. Det er middelaldersfestivalen her i Re nå, tok noen få bilder der i sta, så får se om jeg legger de ut i kveld eller i morgen. Ha en fin kveld!

wild blackdagens antrekkbukse bikbok t-skjorte weekday

Føler antrekket ser litt bedre ut med skinnjakken på, men jeg var så kald så da ble det ingen flere bilder. Ser ut det ekkornet på øverste bilde da, haha.

tirsdag ettermiddagJeg glemte å poste det øverste bilde i går. Jeg har startet å utvide! Jeg har kommet mye lengre nå, nærmer meg "neste sving". Det var egentlig ganske spontant, men angrer ikke. Skal ikke ta så stort at det ikke gror igjen, vil jo ikke leve med det resten av livet. Låner denne av en vennine, hun har bare en så nå har jeg bare på det ene øret, men jeg skal ta i det andre også. Så starter jeg på en som er litt større. Det er i vært fall planen. Uansett, resten av dagen går ut på å øve på norsk-foredrag og slappe av. Har allerede trent og det er så deilig å være ferdig med det. 

dagens antrekk 

dagens antrekkgenser h&m bukser bikbok sko h&m

Beklager veldig dårlig blogging for tiden, men det er så mye skole og trening osv. Prøver å fokusere på det. Har heller ikke særlig mye inspirasjon til å blogge. Håper ting blir bedre etter jeg får ferie, da får jeg automatisk mer inspirasjon til skole, trening og blogging. I kveld skal jeg på fest med noen venner til Horten, blir gøy!

blursunrisepink lips


Det har vært noe feil med minnekorte på kameraet, det er gunnen til at jeg ikke har fått blogget. Har heller ikke vært hjemme i helgen, så enda en grunn. Bildene er fra lørdag, nå har jeg blitt syk, igjen. Gleder meg virkelig til vintern er over, så slipper jeg all forkjølsen. Så jeg var hjemme fra skolen i dag, men drar nok på skolen i morgen hvis jeg ikke føler meg enda dårligere. Det er så kjedelig å være hjemme... Vurderer å skaffe meg et nytt design i løp av dagen. Ha en fin dag!Cathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne