bloggepause

Jeg er ikke helt motivert til blogging akkurat nå, så tror jeg heller kommer tilbake etter påske med mange mer kreative innlegg. Kommer til å leve litt uten nett i påskeferien, noe som gjør at jeg ikke får blogget. Men jeg skal poste hele påsken etter jeg har kommet hjem. 

inspirasjon
last night
soool

Det har overraskende nok vært sol i over en uke nå, det er så deilig. Bildene tok jeg for et par dager siden. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye til ferie nå, skal nyte påsken!

dagens antekk

skjorte bikbok genser monki bukse bikbok

dagens antrekkgenser veromoda shorts h&m solbriller h&m

today


Har fått halsbetennelse, det sikkelig kjipt. Kan ikke trene og blir bare sittene her hjemme. Det gjør vondt å spise og drikke, håper jeg blir snart frisk. Skulle egentlig ta bilder ute i dag, men tydeligvis er alle i nabolaget ute og da blir det så kleint. Finner ingen fine steder der jeg kan ta bilder i fred eller der det er skygge. 

dagens antrekk

white flowersdåp

Dette er bildene fra dåpen på søndag. Akkurat nå er jeg hjemme i sengen. Har vært både hjemme i dag og i går. Men jeg har en glad nyhet, jeg skal være med Simen til Belgia i påskeferien! Jeg gleder meg veldig masse, vi skal kjøre ned og bo i et hus i Brüssel. Gleder meg til å kjøpe masse klær og ta masse bilder. Har selvfølgelig søkt opp hva slags kjøpecenter de har og hvilke butikker de har, som alltid. Blir en koselig påske!

jordbær og blåbær

canon f/1.8Ble overlykkelig da dette objektivet og xboxen kom i posten i går. I morgen skal jeg i dåp, så tenker det er en gyllen anledning til å ta en del bilder med det nye objektivet. Innså først nå hvor dårlig standar objektivet var og får jeg meg jobb skal jeg virkelig innvistere i enda ett objektiv som er enda lengre. Man blir litt stuck når det kun er 50 mm. Alt i alt er jeg jo fornøyd da.

this morning

Simen og jeg overnattet hos pappa i natt. Med nytt objektiv måtte jeg selvfølgelig ta noen bilder. Kan blogge om det nye objektivet senere i dag.

dagens antrekk

genser ginatricot skjorte cubus bukse bikbokCathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne