london dag 2
blue blue bluegenser urban jakke levis bukse bikbok

Føste dag i London! Har utrolig dårlig tid, så dette blir kjapt. Vi har vært rundt litt i butikkene, jeg har tatt massevis av bilder og vi har sett noe vaktholdsskifte ved noe kongelige greier. Fikk ikke med meg hva det var, det var ikke slottet, det vet jeg. Uansett, har hatt en flott dag og nå skal vi ut å spise litt mat. Kjempe sulten, så dette var på tide.

london at nightVi kom frem ganske sent i går kveld. I dag regner det så vi drar til en eller annen aktraktsjon, kanskje madam tussaud. Vi finner nok ut av det, at det blir en fin dag i london tviler jeg ikke på uansett.

søteste

Hunden til kjæresten min, se så søt hun er! Litt usikker på hvordan bloggingen blir i dag, for i dag drar jeg til LONDON 

b&w

genser bikbok shorts bikbok sko zara

colorland

Glad jeg har litt spesielle naboer som planter alt mulig blomster over alt. Hele hagen dems er fult med blomster, ikke en flekk med vanlig gress. Våget meg ikke inn i hagen, men litt fra utsiden er jo lov. Får se en dag om jeg får tatt litt bedre bilder, dette ble litt i forbifarten. Nå er jeg endelig med Simen, etter en uke uten han er det fint å se hverandre. Planen er å bare slappe av sammen til jeg drar til London i morgen. Gleder meg skikkelig, håper på masse shopping og bilder. Vet ikke helt hva jeg skal forvente ettersom jeg drar med faren min og broren min, men får håpe de finner noe som de liker å gjøre.

meadowhigh-heeledt-skjorte h&m bukse h&m sko bikbok

blå, rosa - blomsterbluse monki shorts ginatricot blomsterkrans selvlaget

blomsterkransMåtte jo gjøre som alle andre bloggere, lage blomsterkrans. Neida, synes de bare er fine og tenkte siden det er så enkelt kan jeg like greit bare lage et par. Den andre er i rosa og hvite blomster, dere ser den sikkert senere på bloggen. I kveld håper jeg på å finne på noe med venner, kjedelig å bare være hjemme. Spesielt når det bare er meg. Har du laget blomsterkrans?

sushihvit topp, blå shorts

topp newlook shorts urban

summery black and white


new york, new yorkt-skjorte weekday skjørt bikbok

zara-skirt

skjørt zara genser ginatricot

sommar och solÅh, jeg klarer ikke å komme over at det er fint vær her i Norge! Nyter dagene med venninner, og i kveld er vi alle klare for fest. Vanskelig å glede seg til å starte på ny skole osv nå. Alle har det så bra. Men flytter jo ingen sted og det blir jo fint å starte på vgs også. Denne sommeren kunne nok ikke blitt bedre hit til, men bedre skal den bli. Hva skal du i kveld?

at the pool

Stemmer, i går var vi ved et badebasseng ganske nærme meg. Det tilhører en frabrikk, og der jobber bestefaren min så det er nesten aldri folk der ettersom man må ha nøkkel for å komme inn. Selvfølgelig fikk jeg låne nøkkelen, så tror ikke det her var siste gangen vi var ved bassenget. Det var 24-25 grader i vannet og deilig å ikke måtte bekymre seg over folk. Det er fint vær i dag også, så kanskje det blir litt bading i dag også.

flowerly but so power-ly

I går fikk jeg rett og slett ikke tid til å blogge, det var så mye folk her. Pluss at det var kjempe fint vær, så ønsket heller å være ute i det fine være. Slenger ut et par bilder jeg tok tidligere i sommer, nå skal jeg ut å bade med noen flere venner. Må nyte det fine været når det først er sol her i Norge. 

butterfly

morning cofféEndelig er det fint vær! Denne dagen skal jeg nyte ute i solskinnsværet og mot kvelden med venner. Satser på en ok+ dag. Frokosten min kunne ikke vært sunnere i dag som dere ser, brownis og kaffe. Men det er jo tross alt ferie. 

levis jacketjakke levis kjole h&m 

sminkevideo - smokey eyes

Får en del forespørsler om jeg kan lage videoer, så lagde denne til dere. Ganske kort og enkel, men det kommer flere når jeg har tid. Glemte å neve hvor børstenene jeg bruker er fra, den store er fra mac 239, den lille er fra sigma, men er ikke lenger i salg. 

orange shorts, peplum top

topp new look shorts bikbok

daisies

patterned skirtgenser urban skjørt h&m

last nightHadde en kjempe fin kveld med disse to jentene, pluss Maria i går! Ble alt for sent, så er deilig å komme hjem for å slappe av. Utrolig sliten, så nå skal jeg lade opp til harry potter maraton til i morgen. Blir sikkert koselig. 

grønn genser med denim shortsgenser bikbok shorts tally weijl  

yellow all the wayhyttetursvart og hvit-stripet

genser bikbok shorts zara sko converse

Om ikke lenge tar vi en tur på hytta. Det blir pappa, Simen og meg. Vi skal bare være der en natt, men satser på å få tatt noen bilder. Litt usikker på om internette fungerer der oppe, men i så fall blogger jeg i morgen kveld. Det er kjempe fint vær, og for en gang skyld synes jeg det er helt greit å ta en tur på hytta. Gleder meg til å bade og grille med resten av familien som også er der. Blir sikkert koselig. Hva skal du i dag?

green
jordbær

summer jumsuit

jumpsuit bikbok sko converse

18:49

smoothie love, love smoothieIsbiter, vannmelon -> blender. Ferdig!

Var kjempegodt, og det er så fint å vite at det er sunt også. Kan drikke det med god samvittighet. Dessuten var det jo gøy å smake noe nytt.

maxi-dress

kjole h&m 

flower with powerkeep it simple

topp bikbok bukse dr.denim sko zara

breakfast

stranden

I dag dro Simen, jeg, støstern til Simen og moren til Simen på stranda. Først var det veldig fint, men etter en stund så skyet det litt til så vi dro hjem. Var der i noen timer med sol og fint vær, håper sommeren kan fortsette slik. Cathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne