bb - black and blue


 


skjørt berskha genser urban hårbøyle selvlaget

i går kveldHadde en skikkelig koselig middag med kjæresten i går. Har spist det her et par ganger før, og det er utrolig godt! I dag skal jeg i bursdag med jentene til Adrian, gleder meg masse til å bli kjent til nye folk og ha det gøy. Kan hende jeg tar noen bilder som jeg kan legge ut, men blir nok iphonebilder/instagram. Aldri i verden om jeg tar med kameraet på fest, litt bekymret for at det skal bli ødelagdt/stjelt. Skal prøve å legge ut et innlegg til i løp av dagen. Vet jeg har vært skikkelig dårlig i det siste, men har ikke hatt tid i det hele tatt. Til uken blir en bra blogge-uke! 

white peplum

peplum new look bukse bikbok

nyter de siste varme dagene...genser bikbok skjørt zara 

Blir så fort lei av vinterklær, så nyter de siste dagene jeg kan gå i skjørt og shorts uten å fryse. Føler jeg må med disse klærne mens jeg fortsatt kan. Helgen gikk veldig fort og er nå tilbake med å stå opp kvart over seks. Slitsomt, men sånn er det. Skulle hatt litt lengre sommerferie. Ikke alt for lenge til høstferie da, og fredag har jeg fri, wiii!


nude colores

bluse monki genser topshop shorts bikbok blomsterkrans selvlaget

vinrødt

bluse primark skjørt bikbok

instagram disse dager


@cathrinesether

blå krans

topp newlook bukse bikbok krans laget selv

Redigeringen ble slikkelig stygg, fordi lyset ble skikkelig rart. Så de ble skikkelig grå også. I dag var skolen mye bedre enn i går, så mer positiv nå!

andre skoledagI går hadde jeg en litt travel dag, så valgte ikke å blogge. Var også veldig sliten, så la meg ganske tidlig. Skal prøve å bli flink på antrekksbilder, generelt blogge mer. Føler jeg må blogge 1-2 ganger om dagen, så prøver på det. Håper på mer inspirasjon osv fremover, men har bestemt meg for å ikke kjøpe så mye klær og sånt, har egentlig nok. Altså ikke nok, men jeg klarer meg - nesten. Skal heller bruke penger på andre ting og tang, det jeg kaller for "sløseri", men jeg liker sløseri også. Mat, drikke og andre ting. Skal spare litt også da (prøve).Både i går og i dag har vært to merkelige dager. Jeg har startet på helt ny skole, i en helt ny klasse der jeg ikke kjenner noen. Ingen. Det føles så rart. Jeg er egentlig veldig utadvent og positiv, men jeg klarer ikke. Klarer ikke å være positiv til media og kommunikasjon, klassen, Horten vidregående og hele den pakka. Akkurat nå vil jeg bytte linje og skole til neste år, men jeg må jo bare presse meg igjennom den føste, kleine perioden. Jeg håper jeg får det bra, men samtidig føler jeg det bare på meg at jeg kommer til å søke idrettsfag til vinteren. Jeg har også vært veldig bestemt på å være utvekslingsstudent, men etter disse to dagene vet jeg ikke om jeg klarer å være borte fra venner og kjæresten så lenge. Gleder meg skikkelig til jeg har blitt kjent med klassen og kan gå helt uten bekymringer på skolen, jeg tror det skjer. Jeg er ganske så sikker.

soldier

t-skjorte topshop skjorte bikbok bukse bikbok sko primark

new shoes

Etter en lang sommer uten trening, er jeg endelig motivert igjen! Heldigvis har jeg en god og snill mamma som ga meg disse. Skal også få fikset medlemskap til treningsenteret som er i bygda her. Trente der tidligere, men så kom sommeren så da tenkte jeg at jeg kunne trene ute. Det funket rimlig dårlig, så blir flott å komme seg på treningssenteret igjen. Dette halvåret kommer jeg ikke til å gå på dans pga langeskole dager osv. Vet heller ikke når jeg kommer hjem fra skolen. Hvis jeg skal skaffe meg en jobb også er det fint å ikke være knyttet til noe sånt. Blir rart å ikke ha faste treninger til faste tider, men er kun for en liten periode så tror det skal gå fint. Ettersom jeg ikke får danset, regner jeg med å prøve å møte opp på forskjellige step/styrke/zumba timer denne høsten+vinteren. Trener du, i så fall hva?

soap & coEn utrolig god hand og body lotion. Lukter veldig godt, men ikke for mye. Kremen bruker kort tid på å tørke inn, og huden blir silkemyk. Denne kremen er perfekt for min del, har så tørr hud på hendene.

En vanlig neglefil, men ganske grov i forhold til de jeg har hatt før. Så er det neglolje. Har ikke brukt den så mye, men den skal vist styrke neglene og huden rundt. Føler ikke jeg fikk helt frem på bilde hvor blanke negler jeg har, men det er som å bruke en blank neglelakk. Det varer i ca 2 uker. Bruker bare de forskjellige sidene, og "gnikker" frem og tilbake på neglene. De blir sterkere og i mine øyne veldig fine. Har aldri sett sånn her før, så ble litt fasinert, men det er nok ikke bare soap & co som har det. Den skulle vare i ca 1 år.Kjøpte dette settet i London, men du får også kjøpt det på nettsiden deres. Anbefaler det skikkelig, og vurderer selv å bestille noe mer derfra. Prisen er litt stiv, men hvert det. Nettisden får dere her, dette er ikke reklame, jeg har ikke blitt sponset. Ønsker bare å gi dere et par tips. Håper dere likte det!

black&white

genser bikbok skjørt bershka sko zara

sunglassesgenser ginatricot shorts zara blomsterkrans selvlaget solbriller urban outfitters

oversizes jacked and flowersinnkjøpet fra London del 2bh fra victoriasecret

t-skjorte fra topshoptopp fra newlooksett fra soap & co (tenkte å skrive litt mer om det her senere, føler med en ting til)veske fra primarkgenser fra forever21foundation fra boots øyenbrynsspisser fra the body shop

bluse fra primarkkjole fra zara

Kjøpte også andre småting som jeg ikke er helt sikker på hvor ligger nå. Mine favoritter er kjolen og t-skjorten. Dere ser nok etter vært alle klærna på etter vært. Mulig det blir noen antrekksbilder senere i kveld, det er så usikkert vær så det er jo kjipt om det begynner å regne. 

i min lille blomsterverdenTror jeg blir mer og mer lik bestemor, jeg blir mer og mer glad i blomster. Får mamma til å kjøpe blomster i hagen, for hun er omvent - hun bryr seg ikke. Liker sammensettningen av flere farger osv. I værtfall, disse står uten for inngangsdøren. Håper de holder ut en stund, de er jo så fine. Ikke at jeg direkte bryr meg så mye om blomster, kjøper det aldri selv. Men det er jo fint å se på og liker å ta bilder av blomster også. 1 uke til skolen starter forresten, gru-gleder meg som bare det!!!

innkjøpet fra London del 1topp fra H&Mgenser fra topshopkrans, ring, negler og øyevipper fra primark, eyenbrynspenn fra mac, såpe, parfyme og antibac fra the body shoplys, solbriller og deksel fra urban outfittersgensere fra primarkbikinioverdel fra victoriasecret, bikiniunderdel fra H&Mbikini fra river island

Kommer en del 2 og mulig det blir 3 deler av innkjøpet fra London. Skulle egentlig filme det, men fant ikke annent enn de standar minnebrikkene i byen, så får heller kjøpe et nytt senere. Veldig fornøyd med det jeg kjøpte, spesielt bikinioverdelen fra victoriasecret. Har også en nydelig kjole å vise, blir sikkert i morgen jeg legger ut del 2. I kveld blir det fest med jentene og mange andre. Gleder meg skikkelig. Må sykle til vorset, satser på at det ikke begynner å regne. Må få pakket med meg alt og hive meg på sykkelen, bedre å ha litt god tid, vil jo ikke komme helt svett heller. 

white&blue

genser topshop solbriller urban outfitters shorts urban sko zara

pink all the way

bluse monki topp h&m skjørt bershka

Var skikkelig vanskelig å få fine bilder ute, fordi lyset var veldig rart. Prøvde å redigere bildene til noe bedre, men synes ikke det gikk særlig bra. Uansett, Simen hadde ikke nett når jeg var hos han så det er grunnen til mitt fraver, i morgen skal jeg ingenting på dagen så satser på en del blogging og fine bilder. Skal kjøpe minnekort slik at jeg får filmet det jeg kjøpte i London, det jeg har nå vil bare filme i 15 sekunder eller noe. Utrolig slitsomt å ha sånn hakkete film. 

mer av london

lunch-dateHar ikke fått blogget fordi jeg fikk så dårlig tid når jeg var i London. Ville ikke bruke masse tid på hotellrommet når jeg kunne være ute, etter vært ble det fint vær også, så da var det enda en grunn til å være ute. Rett etter jeg kom hjem fra London på torsdag dro jeg til tanten og onkelen til Simen for å jobbe. De bor på gård, så vi satte opp gjære i tre dager. Ble skikkelig lei, men er vel hvert det når jeg får pengene. Tenkte å lage en video av alt jeg kjøpte i London, men vet ikke helt når det blir. Kan hende jeg rekker å lage den i kveld, når Simen er på trening. Legger også ut litt fler bilder fra London. Cathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne