love my black, high shoesgenser bikbok bukse zara sko bikbok

glitter and boots

Det er så rart, dette er halv 5 i dag. En halvtime etter jeg kommer hjem fra skolen. Nå er det mørk og umulig å ta bilder, kommer til å savne å kunne ta bilder sent på kvelden, da blir det ikke så mye stress. Endelig ferdig med de 2 lange dagene på skolen, og i morgen skal det bli deilig å komme hjem halv 3. Nå sitter jeg å diskuterer til meg sunspa selvbruningssparyen, jeg føler meg å blek for tiden og har værken tid eller penger til å ta sol. I går bestilte jeg meg en ny jakke, gleder meg til å vise den, den er såå fin!

smoke

Eller bare ikke. Det er en vamper som det jeg tror det heter på norsk, også kaldt e-sigarett med e-væske. Altså ikke tobakk. Jeg må jo forsikre meg om at dere skjønner at jeg ikke røyker. Det er nesten det samme som vannpipe, Simen og jeg kjøpte det fordi det smaker godt og det er dritgøy å gjøre masse triks med det. Å ta bilde av det var hakke værre, så fikk ikke tatt noen bilder av ringer eller sånne ting. Kommer sikkert senere, en dag jeg kommer hjem alt for sent til å ta bilder ute. Som i dag. Jeg hater det, jeg er trøtt og sliten og skal mase om vafler fra mamma. Kvelden blir nok bra til slutt. 

svart/hvitt

genser bikbok skjørt berskha sko converse

Beklager elendig bilder og blogging. Når det kommer til bildene må jeg vel skylde litt på Simen, som ikke klarte å holde kameraet stille. På en annen side er det jeg som ser trøtt og sliten ut på bildene og ventet alt for lenge på å gå ut, så det er egentlig ganske mørkt ute. Sist uke hadde jeg NN-dag, innsamling av penger til Norsk Nødhjelp. Horten videregående skole sammarbeider mer somalia, der vi sender ned penger til barnehjem. To elever får hvert år bli med ned å se på barnehjemmene sammen med en lærer. Det er jo fint å vite at pengene faktisk kommer frem. Akkurat nå har jeg en haug med lekser å gå unnagjort, Simen har vært her i dag så det har blitt utsatt litt. Etter som jeg nå går idrettslinja (noe jeg har helt glemt å fortelle, har byttet programfag) må jeg skrive 3 øktplaner til i morgen (!!!!!). Ikke nok med det har jeg en engelsoppgave å bli ferdig med. Det som er fint med å ha mye akkurat i en liten periode, er at jeg da får pause fra lekser i en periode. Skal bli flinkere til å blogge, jeg er så lat for tiden. Dessuten er jeg ikke hjemme før 4 på tirsdager og onsdager, da er jeg så sliten så da velger jeg heller å slappe av en å gå ut å ta antrekksbilder. Det er utrolig dumt av meg fordi jeg synes det er gøy å blogge når jeg først kommer i gang og får mer leser osv. Nå må jeg hive meg over skolearbeidet.

big, blue sweater

genser monki bukse dr.denim 

Snø! Mitt størte mareritt ble slengt i tryne mitt når jeg så ut vinduet, lenge siden jeg har vært så sur når jeg har våknet. Heldigvis ser det ut til å smelte siden det har blitt varmere ut over dagen. Pusen til kjæresten min har ikke vær hjemme på 3-4 dager, det passer dårlig at det blir kaldt og snø nå. Håper han kommer tilbake, de har ikke hatt katten så lenge, så den er fortsatt liten. Den er så søt og kosete, så jeg kommer til å bli skikkelig lei meg om den ikke dukker opp. Er det snø der du bor?

eplekakeI dag bakte Simen og jeg eplekake og den ble skikkelig god! Baker ikke særlig ofte og synes det er kjedelig, men eplekake er så lett å lage, det tar heller ikke så lang tid. Resten av kvelden skal vi bare slappe av og se litt på tv. Har desverre flat i fellen og begynt å like gta V, så blir nok en del spilling i løp av kvelden også. Nyter helgen rett og seltt. 

long, black blouse


topp h&m bluse bikbok bukse bikbok

all black

genser forever21 kjede bikbok bukse dr.denim sko zara

coca cola light by marc jacobs

Er ikke så glad i cola light, men siden flasken var så kul måtte jeg ta med meg noen fra Sverige. Er et design til, som kanskje er enda finere. Marc Jacobs er kongen, garantert. Skulle ønske jeg hadde rå til å kjøpe noe fra Marc Jacobs, synes han er en utrolig designer. Får nok rå en dag. 

sunny autumn-day

genser new yorker bukse dr.denim blomsterkrans laget selv

new inneglelakkfjerner fra h&m, foundationbørste fra kicksbokser fra søstrende grenenattshorts fra new yorkergenser fra new yorker

Finner aldri noe fint på new yorker, så ble veldig overrasket når jeg fant noe jeg likte. Kjøpte noe annent også på søstrene grene, kjøpte også undertøy og sokker fra h&m, gidder ikke å vise det frem. Nå er mamma's epplekake akkurat ute av ovnen, lukter deilig. Skal prøve å holde dere opptatert.

nothing is better

Har blitt syk, er skikkelig kjipt. Ingenting er bedre enn en kopp te når man er syk. Har feber og er utrolig sliten. Er generelt sliten for tiden, skjønner ikke helt hvorfor. Har vondt i hode nesten hver dag, håper det går fort over. Tenkte å legge ut det jeg kjøpte i Sverige etterpå, ikke at det ble så mye. Må nesten spare penger, er så mye som skjer for tiden som jeg ønsker å være med på. Nå skal jeg slappe av slik at jeg kanskje kan få gjort unna noe skolearbeid.

et par nyebikbok

lenge siden sistNesten lattelig hvor lenge siden det er siden jeg har blogget nå. Det slo meg akkurat at det kanskje var nå den rette tiden var å starte igjen. Tror grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg ikke har vært vant til en så stor omveltning i hverdagen som jeg har gått igjennom nå de siste 2 måndene. Jeg har startet på ny linje, idrettsfag med breddeidrett på Horten vidregående skole! Er overaskende fornøyd og trives veldig. Tror dette er en mye mer passende linje for meg og jeg har også flere muligheter etter vidregående når jeg tar idrett én når jeg tar media og kommunikasjon. Det er først nå jeg har vent meg til å ha lang skolevei, helt nye venner og to skoledager som slutter halv 4. Det er også litt anderledes å ha 10 timer gym i uken, men det er egentlig bare deilig. Jeg starter hver dag untaget fredag med gym, det trives jeg veldig med. Når jeg gikk media var jeg egentlig bare deprimert og savnet venner og kjæresten utrolig mye. Jeg husker jeg gråt på telefonen til Simen. Nå er det helt anndeledes, ingen tårer da for å si det sånn! Nei, jeg skal ikke skrive meg helt bort, jeg er i vært fall fornøyd.

Høstferien hittil har bestått av venner og kjæresten Simen. Festing, tull og tøys og kos, det kunne ikke blitt særlig mye bedre. Tiden har gått alt for fort. I morgen skal jeg til Horten med mamma og kjæresten hennes og spise lunch. Skal også levere jobbsøknader (er desperat etter jobb) og kanskje lure til meg litt klær fra mamma. Overtalte de til å bli med bare så jeg slipper å ta bussen, er så lei kolektiv trafikk. På søndag skal vi kanskje på harrytur til Sverige. Hele gjengen, altså full bil, det inkluderer selvfølgelig Simen. Satser på å komme hjem med litt godter, masse nytt treningstøy, polarbrød og te. Har hatt godteristopp i 6 uker (saft var ikke engang lov1!!! Men alkohol måtte jo være lov da XD ), men har nå fått spise godteri denne uken. Dealen var med Simen og det gikk overraskende bra. Selvfølgelig var det tider jeg lengtet desperat etter sjokolade og potetgull, men alt i alt var det ikke like ille som jeg trodde det skulle bli. Uansett, jeg skal ikke proppe i meg masse kalorier fremover. Skal prøve å holde kostholde meget sunt i hverdagen og litt mindre sunt i helgene. Trenger masse energi til all gymmen på skolen pluss trening på kveldene. Skal prøve å holde dere opptatert. XOXOCathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne