inspirasjon//weheartit

dagens antrekk

genser: veromoda - skjorte: bikbok - bukse: h&m - sko: dr.martens

dagens antrekk

topp: h&m - genser: cubus - skjorte: monki - bukse: bikbok - sko: dr.martens281112

I dag hadde vi norsk tentamen, bokmål. Det gikk faktisk ganske bra, bedre enn jeg trodde det skulle gå. Så jeg håper jeg kan få en bra karakter. Ellers er det enda en terminprøve på fredag, som er engelsk. Synes norsk er det beste, da er det bare å slappe av å dra hjem tidlig. Antrekket for i dag viser jeg etter på. Må forresten le litt av det øverste blide, munnen er helt skjev. Når har du tentamen?

contrasts and differencesnew home

Endelig har vi flyttet inn hos mamma. Har tatt så utrolig lang tid å pusse opp, og flytte osv. Rommet mitt er ikke helt ferdig enda, men regner med at
deter fedig neste uke. Tenkte å lage en rom-video, når det er helt ferdig. I dag hadde vi nynorsk tentamen, som kunne gått bedre.
Hva har du gjort i dag?painting

Simen og jeg var flinke i går og malte klesskapet mitt og vinduskarmen på romme mitt hos mamma. Gleder meg til romme blir helt ferdig! 

inspirasjon//weheartit

naglerhoodie


new invita. 345,-carlings 119,-ginatricot 15,- og ginatricot 49,-mac 180,-monki 400,-

monki 400,-

Kjøpte også et par joggesko, som jeg viser i morgen og bursdagsgave til kjæresten min. De to nederste bildene ble veldig dårlig pga lys. Veggen min er jo egentlig hvit, men dere får sikkert se klærne senere på bloggen. Kjøpte dette i Oslo i helgen.

ring

I dag hadde min kjære simen bursdag! Det er vel grunnen til at jeg ikke har blogget før nå. Jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i Oslo i helgen i morgen, håper jeg får tid! Elsker ringen, eller armbåndet (?) over, har sett det før på weheartit osv, men viste ikke hvor jeg fikk tak i det. Joda, bare kjøpt på ginatricot. Ha en fin dag videre!

oslo!Var på Chris Brown med disse herlige jentene i går! Vi har hatt en super helg i Oslo hos tanten til Karoline. Brukt masse penger og kjøpt masse nye klær. Vi skal være her et par timer til så skal vi ta bussen hjem. Skal legge ut bilder fra Chris Brown når jeg kommer hjem. Var du på Chris Brown?

dagens antrekkskjorte: bikbok - genser: h&m - kjole: terranova

glitterinspirasjon//weheartit.com

this is winterSiden jeg er syk prøver jeg å finne positive sider ved det. Jeg kan drikke kakao mens de andre har matte nå, jeg kan øve til prøve som er på fredag osv. Det har blitt så kaldt nå! I stuen er det iskaldt, ikke at jeg orker å fyre opp.. Får skikkelig vinterfølelse av kulden, klarer ikke å bestemme meg for om det er positvt eller negativt. Hva synes du om bildene?


creativeI dag er jeg hjemme fra skolen fordi jeg er syk. Har blitt skikkelig forkjølet, så valgte å bli hjemme i dag. Hvis jeg er bedre i morgen drar jeg på skolen for jeg synes det er sykt kjedelig å bare være hjemme. Tok heldigvis noen bilder i går så bloggingen ikke bli så kjedelig.
linkerundenmnd.blogg.nosandramariehopphurra.blogg.nomartinevh.blogg.no

Synes det var mange fine blogger, men endte opp med disse tre. Ser mye på disign og bilder, men også på innhold og variasjon noe jeg synes bloggene hadde. Dere burde alle sammen gå inn på bloggene, og bli inspirert! 

costume
linkerundeLinker 3 eller kanskje 5 blogger. Det er bare å kommentere under at du er med. 

krøller


camoFikk låne denne millitærskjorten av en vennine i dag, elsker den! Synes den er så fin, vurderer å kjøpe en lignene selv.

dagens antrekk

skjorte: monki - genser: h&m - skjørt: bikbok

not giving in

 

                                                                

♥♥♥

november
Litt rart å tenke på at det er november allerede. Gleder meg utrolig mye til jentene skal til Oslo og shoppe, og så dra på Chris Brown. I kveld skal jeg
se James Bond med Simen, og moren, haha. Hørt filmen er kjempe bra, så gleder meg. Har du noen spesielle planer i november?

 

blugirl

Har begynt å bruke en parfyme jeg fikk i sommer av faren min. Den har en vanilje lukt, og jeg elsker den! Før synes jeg den luktet litt for søtt og sterkt, men nå liker jeg den veldig godt. Den varer hele dagen, noe jeg liker. Hvilken parfyme bruker du?Cathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne