dagens antrekkskjorte bikbok - genser carlings - bukse zara - sko converse

Super stresset. Prøver å få gjort unna alt som skal gjøres før i kveld, og innser nå at jeg burde startet litt tidligere. Lager cupcakes nå, og filmer det for dere. Tenkte å redigere de skikkelig og legge de ut. Vurderer også å lage en sminkevideo, men jeg vet ikke helt hva jeg rekker. Må le litt av holdningen min på bilde over. Måtte ha stative i gangen, døren oppe og løpe opp den lille, men utrolig glatte bakken. Var sikkert et vakkert syn for resten av nabolaget.

2012Simen og jeg ble sammen 1. januarTok med meg de 4 beste jentene på hyttetur.Drilljentene var både på drilliaden og ØM.Det ble mer kos med venner osv når det begynte å bli mer sommer.

Konfirmasjon 4 juni.David guetta Kroatia med drillenOvernatting under åpen himmel på langevannKroatia med familien

Var masse med SimenNøt høstenChris Brown

Har skjedd mye mer også i 2012, men tar så lang tid å finne bilder osv og det skjedde vel mest i sommer. Uansett vil jeg si det har vært et veldig bra år. Skal ikke klage. Lært og opplevd en god del. Er veldig glad for at jeg har fått være sammen så mye med Simen og at vi har så bra sammen. Vi jentene har det også ufattelig morsomt sammen. Og selvom det ble en periode det ikke var like bra, så tror jeg vi har lært noe av det også. Man skal ikke ta vennene sine forgitt og man skal være villig til å godta andres feil. Er veldig glad for at alt fikset seg til slutt, selvom det selvfølgelig kunne sikkert skjedd tidligere. Håper på at 2013 kommer til å bli bra. Satser på å blogge masse og forbedre meg mye der og finne på masse sammen med venner og familie. Ønsker dere alle et fint 2013!

today'sgenser ginatricot bukse h&m sko h&m

innkjøpjakke ginatricotgenser ginatricotsko h&mtørr-shampoo vita

savner...

...Chris Brown konserten.

pukka


behind the shadows

nyter ferienI dag har vi vært i bakken slalombakken hele dagen. Var utrolig fint å kjøre, så vi skal nok dra i morgen også. Det var gøy, men jeg må ærlig innrømme jeg gleder meg til å komme hjem. Har vært fall hatt en fin julefeiring her oppe i Hallingdal med hele familien. Kommer hjem på onsdag og kommer sterkere tilbake blogge messig. 

inspirasjon

dagens antrekktopp zara - cardigen h&m - bukse bikbok - sko converse

b&w

Veldig lite fristende å ta blider ute når det er så kaldt og det snør. Uansett, i kveld skal vi feire jul sammen med pappa og familien hans. Gleder meg jo litt men samtidig er det jo ikke julaften, pluss at jeg vet de fleste av gavene. Men det blir sikkert koselig uansett. 

fame

Har verdens beste kjæreste som ga meg denne nydelige parfymen ♥♥

case


pixiwoo

 

To unge damer deler youtube-kanalen pixiwoo der de legger ut sminkevideoer. Synes de er veldig flinke, og de har masse erfaring. Man lærer mye og jeg har vært fall blitt inspirert av videoene dems. De har rund 500 videoer ute, så det er masse forskjellig. Anbefaler alle å skjekke ut pixiwoo.

clothing


inspirasjonlooks like nightsnøø


dagens antrekkgenser h&m - skjorter bikbok - bukse bikbok - sko h&m

dagens antrekkskjorte monki - bukse h&m - sko dr martens

shirt
when the sun goes down


dagens antrekkgenser veromoda - bluse bikbok - bukse bikbok

dagens antrekkgenser h&m - bukse bikbok - sko h&m

dagens antrekk

skjorte cubus - genser h&m - bukse only - sko dr.martens

den lille sorte

Tenker å legge ut et innlegg en gang senere da dere ser det ordentlig. Uansett, elsker den! Den er fra h&m.

bokehFøler det er litt typisk jul. Leter desperat etter julestemmning, kommer sikkert etter vært. 

second decemberSelvom det er synsykt kaldt her i hallingdal, men må jeg innrømme det er fint her. Vi skal hjem i dag, noe jeg ikke legger skjul på at jeg gleder meg til. Akkurat nå er det -18 grader ute, hvedgrunnen til at det blir fint å komme hjem. 

dagens antrekk


genser: monki - bukse: bikbok - sko: dr.martensCathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012

November 2012design

Hanne