1.juledag

Hvor deilig er det ikke med juleferie? Kunne ikke elsket ferie mer i vært fall. Senere i dag skal jeg til kusinen min å spise middag. I går var kjempe koselig forresten, tenkte å blogge bildene fra i går etterpå og kanskje vise hva jeg fikk. Hvordan var julekvelden deres?

tigerstaden

Ok, det begynner å bli en god stund siden vi var i Oslo med klassen, men jeg legger ut disse bildene fordi jeg har ikke så mye annet å vise. Vi var på markede og i vigelandsparken, ellers fikk vi massevis av tid inne i byen. Jeg hadde selvfølgelig ikke så mye penger så det ble ikke den villeste shoppingen på meg. I dag har Simen og jeg kost oss masse med polarekspressen, grøt og gløgg. Når jeg kom hjem stod pinnekjøttet klart, det gir jo litt julestemmning. Jeg skulle ønske jeg hadde mer julestemning, det er litt vanskelig siden det ikke er snø og bare regn. I morgen blir det mer grøt, ribbe og masse julegaver med heele familien! Vi blir 14 stykker, noe som er i det meste laget spørr du meg, men det blir jo koselig da. Ha en kjempe fin jul! Satser på at jeg har litt tid til overs så jeg kan blogge alt om hår, sminke, kjolen og det fine juletreet. Sleep well kids.new shoesMåtte jo kjøpe litt annet også. Leppestiften er mye mer rosa og ikke så rødlig, den har en veldig fin naturlig farge, blir ikke for mye i hverdagen.Skoene er fra din sko, kjøpte de fordi jeg trengte de og det var billige. Vet det er veldig mange som har slike fra før av, men det er så vansklig å kjøpe vintersko. Disse er noe av det finere som ikke er høye, jeg blir så sliten av å gå i høye sko hver dag. I morgen er det ferie og jeg er ferdig på skolen allerede klokken 10, blir suuuperdeilig. 

winter

Er sikkelig trist at nesten all snøen er borte nå som det er jul. Dette her er faktisk fra lørdag.

a cut above

Ååå, den er så fin! Jeg kjøpte denne etter skolen i sta og gleder meg masse til å bruke den. For å gjøre den mer spesiell har jeg bestemt meg for å spare den til julaften og bruke den da. Den er litt mer rosa enn på bilde og heter ikke så overraskende a cut above. De finnes i gull og blå også, kjenner jeg meg selv godt nok kommer jeg nok til å kjøpe de også. Det er en limited edition, enda bedre spørr du meg!

zara jacket

Liker jojo-bloggingen min, men jeg skal prøve å holde ut fremover, som det føles ut noen ganger. Blir sikkert bedre etter jul. I kveld skal jeg på julebord med de fine jentene. Vi skal spise på big horn, noe jeg ikke kunne gledet meg mer til. Elsker maten på big horn og det er en stund siden jeg har spist der. På onsdag var jeg i Oslo med klassen, så jeg har en del bilder derfra jeg kan blogge nå til uken. Til uken får jeg også svar på om jeg kommer inn på Re Vidregående eller ikke! Jeg er så spent, moren min og jeg snakket med studierektor på fredag og det er en stor kjanse for at jeg kan komme inn etter jul. Jeg er så lei av Horten og lang reisevei, så det hadde vært utrolig deilig å kunne komme inn på Re som er så nærme der jeg bor. Det er jo fortsatt ikke helt sikkert at jeg kommer inn, men jeg håper og tror det. Og ikke nok med det, det er ikke lenge igjen til jul, gleder meg utrolig mye og ikke minst nyttårsaften. Xoxo, vi znakkkes

svart hvit

genser bikbok bukse topshop

vinden i håretHar ikke fått blogget de siste dagene fordi jeg ikke har fått til å laste opp bilder. Og uten bilder gidder jeg ikke å blogge. Straks skal jeg på noe mørkekjøringsdemo, så er jeg helt ferdig med det det kjøregreiene, så kan jeg begynne å øvelseskjøre. Kjenner jeg gleder meg til å sett i gang. Skal prøve å legge ut litt flere innlegg til uken, nå de 2 siste ukene har det vært litt dårlig.


antrekk i novembernr 1nr 2nr 3nr 4nr 5nr 6nr 7nr 8nr 9nr 10nr 11nr 12nr 13nr 14

Det var alle antrekkene i løp av november. Sikkelig rart at det har gått så fort og det er snart jul! Jeg gleder meg utrolig mye til jul og julaften, synes det er så koselig. Har forresten knust kameraobjektivet mitt, så har mistet litt bloggmotivasjon. Heldigvis har jeg et til og det andre var ganske billig. Jeg får kjøpe meg et nytt etter jul, så blir det bra bilder igjen. Akkurat nå venter jeg på at mamma skal hente Simen og meg som skal bake pepperkaker hos bestemor med broren min. Man blir aldri for gamle.  Hva skal du i dag? Hva synes du om antrekkene?
 Cathrine Sæther

Velkommen til min blogg. Jeg heter Cathrine og er 16 år. Jeg kommer fra Re som ligger litt untenfor Tønsberg.

Legg meg til som venn

Desember 2013

November 2013

Oktober 2013

September 2013

August 2013

Juli 2013

Mai 2013

April 2013

Mars 2013

Februar 2013

Januar 2013

Desember 2012design

Hanne